boríték

Céges boríték nyomása azonnal

Másoló Futár telefonszám +36-1-210-1046

Másoló Futár kft fénymásolás diplomakötés
Főoldal > Hírek > Céges boríték nyomtatás

Céges boríték nyomtatásról

A cégek számára a saját cégjelzésű levélpapír mellett a céges boríték kiemelt fontosságú, elősegíti a céges arculat egységes kialakítását, így igényesen jelenhetnek meg a vállalkozás számára fontos piacon.

A céges boríték nyomtatását leginkább azon cégeknek ajánljuk, melyek folyamatosan leveleznek ügyfeleikkel és fontos számukra, hogy a céges boríték kifejezze vállalkozásuk értékeit, igényességét. Ha az ügyfélkörük meglehetősen kiterjedt, érdemes lehet a borítékokat perszonalizálni, és jelentősen megkönnyítheti a levelezést, ha a borítékolási munkálatokat gépesítéssel oldják meg.

Digitális nyomtatással foglalkozó vállalkozásunk mind a céges borítékok nyomtatására, mind pedig a borítékolási munkálatokra teljes mértékben felkészült, és etikett címke felragasztását is vállalja a megrendelt borítékokra.
Cégünk saját készlettel rendelkezik a C6-os boríték mérettől s C3-ig bezárólag, ha normál borítékról van szó, ahogy LA 4-es borítékokkal, öntapadós szilikonos és buborékos légpárnás borítékaink is vannak. Boríték eladás az A6-os mérettől az A3-as boríték méretig.

Vadonatúj borítékoló gépünkkel bármilyen fajta borítékolási munkát el tudunk vállalni, mindehhez rendkívül rövid határidőt és versenyképes árakat ajánlunk. Természetesen az árak nagyban függnek a megrendelt mennyiségtől és a boríték fajtájától, valamint a sürgősségi tényezőtől is. A korszerű borítékoló gép az LA 4-es mérettől a C6-os méretig képes a borítékok minden fajtáját megfelelően kezelni. A borítékokba öt darab oldalt tud belehelyezni, a mellékletekből pedig három darabot. A borítékoló gép teljesítőképessége elérheti a napi 10 ezres darabszámot is.

A borítékok és más papírok nyomtatását többféle papírfajtára tudjuk elvégezni, a normál 80 grammos papíron kívül a Color copy félfényes papírokat 90 grammtól 350grammig, míg a Digi finess gloss fényes műnyomó papírokat 115 grammtól 250 grammig lehet választani. A silk matt műnyomó papír 250 grammos formában áll rendelkezésre. Kreatív papírokból a választék rendkívül széles, ettől függetlenül hozott papírra is vállaljuk a nyomatok elkészítését, ami színes papírra is értendő. Hozott papír esetén először a papír minőségét ellenőrizzük, majd csak ezután lehet a nyomtatást elindítani.

A nyomtatási munkálatokat minden esetben a digitális nyomtatás területén nagy nevet szerzett RICOH cég professzionális minőségű nyomtatásra képes multifunkciós gépeivel végezzük, mely gépek a garantált minőséget elérhető áron tudják az ügyfeleink számára biztosítani.

Kötészet, laminálásBoríték nyomás borítékolás
Etikett készítésNyomtatás 3 Ft tól
Diplomadolgozat bőrkötésbenTervrajzok nyomtatása
Gogol utcai üzletünkSzínes nyomatok készítése
szkennelés színesbenMásolás

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Adatkezelési szabályzat

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Híreink :

Friss híreink