gyakran ismételt kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Másoló futár telefonszám +36-1-210-1046

Máoló Futár kft GYIK
Főoldal > GyIK

Gyakran ismételt kérdések

Kérjük tekintse át az alábbi menüpontokat, és válasszon téma szerint. Amennyiben nem találta meg a kérdésére a választ, kérjük tegye fel nekünk e-maiben a kérdést és mi rövid határidőn belül válaszolunk a kérdésére. E-mail cím: megrendeles@fenymasolas.co.hu

Segítség nyomtatással kapcsolatban:

Tervrajz nyomtatás :

Tervrajz nyomtatása legtöbbször PDF formátumból történik, de tudunk DWG-t is nyomtatni, de az sajnos kicsit bonyolultabb. Ezért kérjük ügyfeleinket, hogy ha tudják akkor konvertálják át PDF formátumba .A tervrajz nyomtatás másik lehetősége a PLT file készítése, ehhez le kell tölteni a nyomtató meghajtó programot,és installálni kell a gépen. Utána nyomtatás file-ba. Az így elkészült file-t kell eljuttatni hozzánk, amit mi kinyomtatunk. Nyomtatási költség kiszámítása : Áraink folyóméterben vannak megadva.

Plakátnyomtatatás :

Plakát nyomtatásnál a pontos ár meghatározásához látnunk kell az anyag telítettségét, mert a nyomtatás költségét meghatározó legfontosabb tétel a festék fogyás. Ezért pontos árat csak az anyag megtekintése után tudunk mondani! FONTOS az is hogy bizonyos telítettség felett csak vastagabb kb. 180g-os papírra tudunk nyomni !

Nyomtatási telíttség :

A telítettség meghatározása: egy normál gépelt oldal kb. 5-10 % telítettséget jelent.
Pontos telítettségi minta

Naptár készítés tervezés :

Naptár készítés két féle módon lehetséges, első ha Önök megszerkesztik és a megszerkesztett naptárat hozzák el nekünk,PDF vagy JPG formátumban és mi kinyomtatjuk és bespirálozzuk. Lehetőség van arra hogy mi szerkesztjük meg a naptárát, kb. 1.000 Ft szerkesztési költségért, és az Ön által jóváhagyott naptárat nyomtatjuk ki és spirálozzuk. Az oldalunkról ingyenesen letölthető az Tkexe nevű naptár készítő program, amivel szinte minden fajta naptár megszerkeszthető !
A TKexe program bővebb használatáról még lentebb olvashat.

File feltöltés FTP szerverünkre

IP cím : 188.36.120.129
user:vendeg
pass:futar

Segítség a naptár készítő program használatához

A TKexe egy naptár készítő program, mellyel könnyedén készíthetünk saját képekkel, fényképekkel illusztrált naptárt. Használata rendkívül egyszerű és könnyen megérthető. Tartalmaz egy beépített naptár készítő varázslót, amellyel gyerekjáték a naptárak készítése. A saját kép feltöltéséhez a naptáron megjelent mintaképre kettőt rá kell kattintani. A KÉP megnyitása gombra kattintva kiválaszthatjuk saját képünket, melyet használni szeretnénk. Akár effektekkel is kiegészíthetjük.

FONTOS TUDNIVALÓK A NAPTÁR KÉSZÍTÉSSEL KAPCSOLATBAN

Ha Önök szerkesztették a naptárat és a TKexe programot használták, akkor a kész naptárat a FÁJL menüpont alatt található EGÉSZ ÉV MENTÉS KÉPENKÉNT fülben a BMP beállítással kell elmenteni !!!!! Ekkor a program létrehoz 13 db BMP fájlt és ezeket a fájlokat kell behozni vagy elküldeni nekünk.

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Adatkezelési szabályzat

Híreink :

Friss híreink