szakdolgozat kötés

3 lehetőség a szakdolgozat kötésre

Másoló Futár telefonszám +36-1-210-1046

Másoló Futár kft fénymásolás diplomakötés
Főoldal > Hírek > szakdolgozat kötés

3-féle szakdolgozat kötési módszer

A legfontosabb elvárás a szakdolgozat megrendelők esetében, hogy az elkészült végeredmény tökéletes minőségű és esztétikus legyen. Ennek elérését a szakdolgozat kötésével foglalkozó cégek egyrészt a legkorszerűbb számítógépes nyomdászati eszközökkel biztosítják, másrészt a tudáson és tapasztalaton alapuló hozzáértésükkel. A jó minőségű szakdolgozat elkészítéséhez három különböző módszer kínálkozik, aminek kiválasztását a megrendelő igényei és pénztárcája szabja meg.

1. A ragasztott kötési eljárás a mai napig keresett megoldásnak számít, az ebben a formában létrehozott szakdolgozat megjelenését szinte mindenki esztétikusnak tartja, és a költségek ehhez mérve meglehetősen alacsonynak mondhatóak. A szakdolgozat borítója a legtöbb esetben puhatáblás, ami az öt milliméternél vastagabb dokumentumoknál általában ajánlott.

2. Sokan kedvelik a spirálkötést is, egyszerűsége folytán az elkészítése rendkívül gyorsan megoldható, az előlapot átlátszó műanyagból készítik, ami nagyon jól képes megvédeni a szakdolgozat tulajdonképpeni tartalmát. A hátlap a legtöbb esetben kartonból áll. A műanyag spirálos kötészeti eljárásnak megvan az az nem elhanyagolhat előnye, hogy bármikor utólagosan is meg lehet oldani a már bekötött oldalak cseréjét a lapok sérülése nélkül. Ha a szakdolgozat fémspirálos kötéssel készült, akkor ez már csak a dokumentum lapjainak kis mértékű sérülése esetén lesz megoldható.

3. A talán legegyszerűbb és legolcsóbb kötészeti megoldás a szakdolgozatok elkészítéséhez az iratsínezés, az eljárás egyszerűségét mutatja, hogy a már tökéletes minőségben kinyomtatott oldalakat csak be kell csúsztatni a előkészített iratsínekbe és máris kész a szakdolgozat. Nagyobb terjedelmű dokumentumok elkészítéséhez ez az eljárás azonban nem ajánlott.

Hogy később ne érje meglepetés a szakdolgozat kötés megrendelőit, nagyon fontos, hogy már előzetesen pontosan tudják, hogy az adott intézményben mik a formai szabályai egy megfelelő szakdolgozat hibátlan leadásának, így elkerülhető, hogy a nem megfelelő leadás miatt egy másik szakdolgozatot is el kelljen készíttetni.

A nyomdászati cégek szerint a legjobb fájl formátum, amiben célszerű számukra a szakdolgozatot átadni, a PDF. Ennél a formátumnál a képek, a sz9veg és a diagramok elcsúszása lényegében kiküszöbölhető, és az elkészítés folyamatát is meggyorsítja.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Könyvkötés kötészetDiplomakötés azonnal 1.500 Ft
Szakdolgozat kötés BudapestenSzakdolgozat nyomtatása
SokszorosításSzínes fénymásolás

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Adatkezelési szabályzat

Híreink :

Friss híreink