diplomakötés szakdolgozat kötés

Diplomakötés várakozás nélkül azonnal

diplomakötés telefonszám +36-1-210-1046

Másoló Futár kft fénymásolás diplomakötés
Főoldal > Hírek > diplomakötés időben

Miért fontos a diplomakötés időben való megrendelése?

Az, hogy a diplomája a lehető legjobb minőségben kerüljön elkészítésre, minden végzős hallgató számára elsőrendűen fontos. Amikor elérkezik a diplomakötés meglehetősen zsúfolt időszaka, az egyrészt minden bizonnyal öröm a munkákat vállaló cégek részére, viszont nagyon megterhelő is, hiszen sokan hajlamosak a diplomájuk bekötését a legutolsó pillanatokig húzni-halasztani.

Bár a cégek rendelkeznek a minőségi diplomakötéshez szükséges legkorszerűbb számítógépes nyomdászati gépparkkal, a sorban állás emberi tényezőjét ezzel akkor sem lehet teljes mértékben kiszűrni. Ahhoz, hogy a hosszú várakozási időt biztosan kikerülje, az alábbi lépéseket érdemes megtennie.

1. Az előlap előzetes megrendelésével rengeteg idő megtakarítható, hiszen a munkálatokat végző cég ezt az időigényesebb mozzanatot már előre elvégzi, így a szakdolgozat bekötése már néhány perc alatt elkészül, és hosszadalmas várakozás nélkül, akár már 5 percen belül boldogan távozhat a gyönyörűen elkészített diplomával.

2. Még több időt takaríthat meg, ha kihasználja azt a lehetőséget, hogy e-mailben is elküldhető a diploma fedlapjának mintáját, így el sem kell mennie kétszer a nyomda tényleges helyszínére, mire a megbeszélt időpontban elmegy a diplomájáért, a fedőlap már kész állapotban lesz, és a diploma kötése is percek alatt megtörténik.

3. Arra is lehetőség van, hogy egyszer sem kell személyesen megjelennie a nyomdában, hanem az e-mailben való megrendeléskor házhoz szállítást is kér egyben. Ez Budapest egész területén egy bizonyos összeghatár felett ingyenesen megoldható, egyébként némi plusz költséggel jár. Nagy előny, hogy ezt a szolgáltatást vidékiek is igénybe vehetik, a Budapesten kívüli ingyenes szállítás összeghatára magasabb, viszont a plusz költséggel végzett házhoz szállítás lényegében ugyanannyiba kerül, mintha az Budapest területén történne.

Amikor e-mailben küldjük el a megrendelésünket, fontos az adatok helyes megadása, és a fedlap mintájának elküldését a megadott fájlformátumok szerinti csatolása. Adjuk meg a nevünket és telefonszámunkat, ha mi szeretnénk elmenni a diplomáért, azt mikor tennénk, ha kiszállítást kérünk, akkor pedig a pontos lakcím megadás alapvetően fontos.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Kötészet, laminálásDiplomakötés azonnal
Fém spirálozásMűanyag spirálozás
Szakdolgozat kötés BudapestenA2 laminálás

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Adatkezelési szabályzat

Híreink :

Friss híreink