natár tervezés szakdolgozat kötés

Egyedi tervezésű naptárak készítése

Naptár telefonszám +36-1-210-1046

Máoló Futár kft egyedi naptár készítés tervezés
Főoldal > Egyedi naptár készítés

Mindkét üzletünkben igébye vehető szolgáltatás !

Készítsen karácsonyra, születésnapra, névnapra egyedi ajándékot, a családról vagy barátokról készült fotókból összeállított naptárat !

Küldje el képeit és mi kívánságára megszerkesztjük naptárát. Vállalunk naptárkészítést, nyomtatást, spirálozást A6-os mérettől A3-as méretig. Hozott fényképekből is. Ön csak elküldi E-mail-en a naptárt vagy a képeket és mire ideér, mi kinyomtatjuk, bespirálozzuk vagy kívánságára akár házhoz szállítjuk a kész naptárt.

Egyedi tervezésű naptárak árai :

13 LAPOS EGYEDI NAPTÁR KÉSZÍTÉS, NYOMTATÁS 200g-os PAPÍRRA
A5 naptár készítés , spirálozással akasztóval1.000 Ft
A4 naptár készítés , spirálozással akasztóval1.600 Ft
A3 naptár készítés , spirálozással akasztóval3.000 Ft
A5 Prémium fénykép minőségű naptár , (kifutó nyomás + fóliázás)2.500 Ft
A4 Prémium fénykép minőségű naptár , (kifutó nyomás + fóliázás)3.500 Ft
A3 Prémium fénykép minőségű naptár , (kifutó nyomás + fóliázás)5.000 Ft
10 db és afeletti naptár rendelés esetén kérje egyedi árajánlatunkat.
53 LAPOS ASZTALI NAPTÁR ÁRAK :
53 lapos asztali naptár 2.800 Ft
Fóliázás matt vagy fényes fóliával1.800 Ft
KÁRTYANAPTÁR KÉSZÍTÉSI ÁRAK :
mennyiségAlapkivipxtelNormálPrémium
Rendelhető mennyiség minimum 100 dbSzínes előlap fekete-fehér naptár oldalSzínes előlap színes naptár oldalSzínes előlap színes naptár oldal + fóliázás
100 db30 Ft40 Ft50 Ft
300 db20 Ft30 Ft35 Ft
500 db17 Ft20 Ft22 Ft
1.000 db12 Ft14 Ft15 Ft
Kártyanaptár vágott mérete 61x96 mm. 300 g.-os matt vagy fényes kartonra nyomtatunk. A prémiun kivitel esetén a matt vagy fényes fóliázás időtállóvá teszi. Nálunk készült kártyanaptár minden tipusa sarokkerekítésel készül.

Saját elképzelések szerinti egyedi naptár készítés

Egy cég esetében az üzleti partnerek nagyon jó néven veszik, ha valamilyen reklámanyaggal ajándékozzák meg őket. Ennek az egyik legmegfelelőbb módja a céges egyedi naptár készítése, melyet honlapunkon rendelhet meg. Lehetősége van arra, hogy teljesen az egyéni elképzelései szerint terveztesse meg a naptárat a következő évre, melyeken szerepel a céges embléma is.

Kisebb és nagyobb mennyiségben is felveszünk egyedi naptár készítési megrendelést, így ha csak egyetlen darabra van szüksége, mi azt is elkészítjük az Ön számára. Az ár attól függ, hogy mekkora mennyiséget rendel és az milyen dizájnnal készül el, vagyis befolyásoló tényezővel bírnak a színes ábrák aránya és a telítettség is.

Cégünk intézményeknek és magánszemélyeknek is vállal egyedi naptár készítést akár rövid határidőn belül is. A tervezés folyamatában aktívan részt vehet, így teljes egészében a saját igényeire szabhatja a naptárt. Nyomdai szolgáltatásinkban a szakdolgozat kötés is szerepel, amely legalább annyira népszerű, mint az egyedi naptár készítés. Színes és fekete-fehér formában is vállalunk naptár készítést akár kiszállítással együtt is.Ha szeretne céges ügyfelei számára valamilyen tárgyalás vagy ünnep alkalmából ajándékot adni, akkor válassza az egyedi naptár készítést, melyről online, telefonon vagy személyesen is kaphat árajánlatot.

Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek, akik a legkülönlegesebb igények szerint kért naptárokat is el tudják készíteni. Ismerje meg cégünk nyomdászati szolgáltatásait, melyek mindegyikét versenyképes áron kínáljuk.

Az egyedi naptár ajándéknak is tökéletes

Nem kérdéses, hogy a naptárakra minden esetben szükség van, ugyanakkor nagyon kevesen gondolják, hogy ez a hétköznapi segédeszköz kiváló ajándék is lehetne. Abban az esetben, ha egyedi naptárról beszélünk, nem kérdéses, hogy tökéletes ajándékozási lehetőségről van szó, ugyanis egy naptár kiváló felület képek, egyedi szövegek számára, amelyek minden percben örömteli pillanatokat okozhatnak. Naptárkészítő szolgáltatásunk azok számára jött létre, akik naptárak segítségével szeretnék kifejezni az örömüket, vagy épp bánatukat.

Cégünk bármilyen képet, alakzatot, vagy szöveget képes felvinni a legkülönfélébb naptárakra, így téve ezt az eszközt teljes mértékben egyedivé. Kétségtelen, hogy az egyedi naptárak között a képes naptárak a legnépszerűbbek, s ez nem is csoda, ugyanis a kép az egyik leghatékonyabb eszköze az érzelmek megörökítésének. Cégünknél az egyedi naptárakra kerülő képek minden esetben minőségi nyomtatási technikával készülnek, amelyek garantálják a tökéletes megjelenést. Ez természetesen magukra a naptárakra is igaz, amelyek lehetnek spirálosak, de az igényeknek megfelelően egyéb kivitelűek is.

Amennyiben segítségre lenne szükséged az egyedi naptár megtervezésében, fordulj hozzánk bizalommal, ugyanis kollégáink számtalan hasznos ötletet és tanácsot adhatnak a téma kapcsán. Természetesen a tervezés egész folyamatát is levehetjük a válladról, így már csak élvezned kell az egyedi naptár nyújtotta kényelmet és minőséget! Tekintsd meg egyéb szolgáltatásainkat is és csináltass egyedi tárgyakat gyorsan és hatékonyan!

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Nyomtatás A0+ méretigFénymásolás
KötészetNaptár spirálozás
Műanyag spirálozásDiplomakötés Budapesten
Fotókönyv készítésNaptárkészítés

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Adatkezelési szabályzat

Híreink :

Friss híreink