szakdolgozat kötés

Minőségi szakdolgozat kötés

telefonszám +36-1-210-1046

Másoló Futár kft
Főoldal > Hírek > Minőségi szakdolgozat kötés

Minőségi szakdolgozat kötés fontossága

Ahhoz, hogy a szakdolgozatkötés a megfelelően magas minőségben legyen kivitelezve, rendkívül fontos a szakértelem, amely odafigyeléssel és precizitással párosul. A szakdolgozat megrendelők első számú elvárása a minőségi végeredmény, ehhez szükséges a korszerű nyomdagépek magas szintű tudása, valamint az azokat kezelők hozzáértése.

A szakdolgozat kötésénél fontos szempont a tartósság elérése, ezt több -féle kötészeti eljárással lehet garantálni. A ragasztott kötés mindmáig nagyon kedvelt, az így elkészített szakdolgozat esztétikus, ehhez képest az ár igen kedvező. A borítás általában puhatáblás, 4 – 5 milliméternél vastagabb szakdolgozatokhoz és katalógusokhoz ajánlott.A spirálkötés is nagy közkedveltségnek örvend, gyorsan és egyszerűen elkészíthető, a tartalom minőségének megvédésének érdekében az előlap műanyagból készül, míg a hátlap kartonból. Ha a dokumentumot műanyag spirálos eljárással hozták létre, akkor a későbbiek folyamán lehetőség van a bekötött oldlak utólagos cseréjére. Fémspirálos eljárásnál erre csak a dokumentumok bizonyos mértékű megsértése esetén van lehetőség.

Iratsínezéssel is meg lehet oldani egy szakdolgozat elkészítését, az eljárás az egyik legegyszerűbben kivitelezhető megoldás, hiszen mindössze az iratsínekbe kell csúsztatni a megfelelő minőségben kinyomtatott oldalakat. Leginkább a kisebb terjedelmű dokumentumok létrehozásához ajánlott kötészeti eljárás.Itt fontos azonban felhívni a figyelmet, hogy minden szakdolgozat megrendelő már előzetesen tájékozódjon az adott intézménynél, hogy pontosan mik a szakdolgozat leadásának formai szabályai, ezzel elkerülhető a nem szabályos szakdolgozatok elkészítésnek veszélye.

A legjobb, ha a fájlok elmentése PDF formátumban történik, ez a legbiztonságosabban kezelhető fájlformátum, a különböző diagramok, képek, vagy a szerkesztett szöveg elcsúszásának lényegében semmilyen veszélye nincs, használata könnyű és gyors. A szakdolgozatok borítói már akár előzetesen is megrendelhetőek, így ha dokumentumok is elkészülnek, a kötést a lehető leggyorsabban el lehet végezni, amivel idő és energia takarítható meg.

Ha a megrendelő igényli, felirat nemcsak az első borítóra, hanem a hátlapra és akár a gerincre is kérhető.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

KötészetDiplomakötés azonnal
Fém spirálozásMűanyag spirálozás
Szakdolgozat kötés BudapestenNaptár spirálozás
színes névjegyek azonnalszórólapok tervezése nyomtatás
fénymásolás, másolásfénymásológép bérbeadás eladás

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Híreink :

Friss híreink