perszonalizálás

Perszonalizálás és megszemélyesítés

Másoló Futár telefonszám +36-1-210-1046

Másoló Futár kft fénymásolás
Főoldal > Hírek > nyomtatas és perszonalizálás

Digitális nyomás és perszonalizálás

Mivel korunkban a média folyamatosan változóban van, erre a nyomtatásnak, és főként a digitális nyomtatásnak is állandóan reagálnia kell. Egyrészt egyre kevesebb nyomtatott anyagra van szükség, másrészt a nyomtatott anyagok arányai is változnak. Így kerül mindinkább előtérbe a kis példányszámú nyomás, amit egyértelműen a digitális-nyomtatás alkalmazásával lehet a legjobban kivitelezni.

A digitális-nyomtatás egyik legfontosabb előnye a kis példányszámú nyomtatások rendkívüli olcsósága, és ezen nyomatok nagyon gyors elkészíthetősége.A média fejlődése és változása során egyre inkább előtérbe kerül és a szerepe is növekszik a perszonalizálásnak, főként a reklámok területén. A termékeket előállító gyártók és a különböző szolgáltatásokat kínáló cégek, vállalkozások az internet, a telekommunikáció és természetesen a digitális technológiák rohamos fejlődése által egyre több személyes információt tudhatnak meg a termékeik és szolgáltatásik célközönségéről, a fogyasztókról. Így egyértelmű a következtetés, hogy a reklámozás jövője abba az irányba mutat, hogy minden fogyasztónak egyre jobban a saját személyére szabják a reklámokat. Tehát a cél az, hogy minden egyes potenciális vásárló, vagy szolgáltatást igénybe vevő a személyére szabott ajánlatokat kapjon.

Egyre több hagyományos technológiát használó nyomda áll le, mivel mind az internet, mind a televízió átvette és folyamatosan átveszi a régebben nagy példányszámban megjelenő újságok, magazinok szerepét. Ezekben a médiában nemcsak a szemünkkel olvashatunk híreket és más információkat, hanem mozgóképeket nézhetünk, amihez hang is társul.

A digitális nyomás előnyei jól kihasználhatóak a megszemélyesítés, a perszonalizálás terjedése folytán. Ennek a technológiának a segítségével akár minden egyes nyomat teljesen egyedivé, személyre szólóvá tehető. És ezt egy egy hagyományos technológiát használó nyomdában lényegében lehetetlen elérni. A korszerű digitális nyomat igénybevételével a kinyomtatásra kerülő anyag bármely részletét könnyen és egyszerűen meg tudjuk változtatni, és ezeknek a változtatásoknak bizonyos esetekben még költsége sincs.

További előnye a digitális nyomtatásnak, hogy egy nyomat megrendeléséhez, vagy egy nyomtatási változtatáshoz még csak be sem kell mennünk a nyomdába, hiszen digitális úton, interneten keresztül is elküldhetjük azokat.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

NyomtatásPerszonalizálás
Színes nyomtatás max.A0+ méretigMásolás , copy

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Híreink :

Friss híreink