szakdolgozat kötés

Szakdolgozat kötés arany felirattal

telefonszám +36-1-210-1046

Másoló Futár kft diplomakötés
Főoldal > Hírek > spirálozási ár tényező

Szakdolgozat kötése arany felirattal vagy más különlegességekkel

Minden egyes szakdolgozatkötés megrendelője alapfokon elvárja a megfelelően magas minőségű végeredményt, amit a tapasztalatra és tudásra épülő szakértelem tud csak felmutatni. A mai digitális nyomdagépekkel és egyéb fejlett technológiákkal egyszerűen lehet biztosítani az alapanyagok és nyomatok nagyon jó minőségét, és ha ezeket az eszközöket hozzáértéssel kezelik, a tökéletes végeredmény nem maradhat el. Elsődleges szempont minden szakdolgozat esetében a tartósság, az időtállóság elérése, ezt különféle kötészeti technikákkal maradéktalanul el lehet érni.

A szakdolgozatok fedlapjának megjelenésével kapcsolatban egyre több intézmény várja el a legalább háromsoros aranyozást, és annak a gyakorisága is növekszik, hogy az iskola a gerincre is aranyozást kér, természetesen ennek teljesítése sem okozhat gondot. A szakdolgozatok kötésénél egyéb extra kérések is előfordulnak, természetesen bármennyi plusz sor aranyozás kérhető a fedlapra, a gerincre az aranyozás 40 karakterig rendelhető, egyre keresettebb a praktikus CD tartó, vagy a tervrajz tartó tasak. Szintén extraként említhető a szakdolgozat gerincének szélesítése, vagy a gerinc esetleges cseréje.

A szakdolgozat kötésekor akciósan minden diák számára kedvezményes a nyomás akár fekete-fehéren, akár színesben. A prémium minőségű papírra kicsivel drágább, de a megjelenés és a minőség szempontjából megéri ezt választani. A CD-k, vagy DVD-k megírása sem okozhat gondot, amikre akár esztétikus nyomás is kérhető.

A szakdolgozat kötés rendelhető ragasztva, kérhető műanyag spirálozással vagy fém spirálozással, víztiszta műanyag előlappal, az utóbbi két esetben maximum 300 oldal köthető össze. A fémgerinces kötészeti eljárással 400 oldal köthető, míg a műanyag iratsínnel csak 50 oldal fűzhető össze.

A szakdolgozatok elkészítése a leggyakrabban a műbőr bevonatú kemény elő- és hátlapokkal történik, ezek több választható színnel rendelhetőek, és ezekre kerülhet rá az igény szerinti ezüst vagy arany felirat gravírozással. A fémgerinc szintén műbőr bevonattal készül, és erre is kerülhet arany vagy ezüst felirat. A szakdolgozat kötését (például előlap) érdemes már előre megrendelni, ezzel elkerülhető a felesleges sorban állás és az ezzel járó kellemetlenség. Emailban könnyen elküldhetők a fedlap tervek, így már csak a pár perces kötési időt kell kivárni a szakdolgozat átvételéhez.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

KötészetDiplomakötés azonnal
Fém spirálozásMűanyag spirálozás
Szakdolgozat kötés BudapestenNaptár spirálozás

Szakdolgozat kötési árak

Műbőr kötési árak
3 soros aranyozás 1 órás határidővel. ( azonnal )2.000 Ft
3 soros aranyozás 12 munkaórás határidővel.1.500 Ft
Fedlap aranyozás nagy kezdőbetűvel (soronként) 43 karakter felett csak a Soroksári úton
végig nagy betűvel 29 karakter felett csak a Soroksári úti üzletünkben
Spirál kötési árak
Spirálozás műanyag spirállal víztiszta előlap és fehér karton hátlap180 Ft-tól
Felárak kötés esetén
Plussz sor aranyozás250 Ft/sor
Gerinc aranyozás (max. 40 karakter)500 Ft
CD tartó150 Ft
Tervrajz tartó tasak500 Ft.
Gerinc szélesítés500 Ft.
Gerinc csere500 Ft.
Szerkesztés, ( diploma , szakdolgozat )20 Ft/perc
Akciós nyomat diákoknak
A4 fekete-fehér5 Ft
A4 színes 30 Ft
A nyomás árában normál 80g-os papír van benne
90 g-os prémium minőségű papír4 Ft/oldal
CD-DVD írás és megnyomása
CD írás cd-vel600 Ft
CD lemez300 Ft
DVD lemez1.000 Ft
CD írás CD-vel + nyomás CD-re1.000 Ft

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Híreink :

Friss híreink