Naptár készítés ,fénymásolás szakdolgozat kötés

Egyedi naptár tervezés - készítés

Naptár telefonszám +36-1-210-1046

Másoló Futár kft fénymásolás szakdolgozat kötés
Főoldal > Hírek > online naptár rendelés

Online elkészíthető egyedi naptárak

Egyre nagyobb kedveltségnek örvendenek az egyedileg saját fotókból összeállított naptárak. Akár saját célra készítjük, akár valaki megajándékozására, az egyedi naptár mindig különlegességet sugároz, ráadásul ugyanolyan célszerűen használhatóak, mint bármely más boltban megvásárolható társuk.

A digitális nyomdák hamar reagáltak erre a széleskörű igényre, és ma már lehetőség van arra is, hogy az egyedi naptárainkat online használható szoftverek segítségével szerkesszük meg, majd az így saját fényképekből összeállított naptárunkat emailban elküldjük a cég számára, hogy az a megfelelő minőségben kinyomtassa a számunkra.

Ha nem kedveljük, vagy nincs meg a lehetőségünk a számítógépes szoftverekkel való időtöltésre, akkor arra is van lehetőség, hogy az adott digitális nyomtatással foglakozó vállalkozás részére csak a fotókat küldjük el emailban, és az internetes oldalukon található naptár minták közül kiválasztva a számunkra legjobban tetszőt leadjuk megrendelésünket. Választhatunk akasztóval ellátott egyedi naptárminták közül A6-os mérettől az egészen nagy A3 méretig, az egyedi asztali naptár fajtákból is több minta létezik,rendkívül jó minőségű egyedi kártyanaptárak rendelhetők és az üzleti jellegű céges naptárakat akár egyedileg is megtervezik az igényekhez alkalmazkodva.

Ha a online elérhető szoftverek segítségével mi magunk szeretnénk teljes mértékben a naptárat megszerkeszteni, akkor számítógépe ismereteinkhez mérten választhatunk egy egyszerűen használható, és egy professzionálisabb végeredményt hozó némileg bonyolultabb szoftver közül. A fejlettebb program nemcsak szebb és minőségibb naptárat tud eredményezni, de alkalmas arra is, hogy akár fotókönyvet is elkészítsünk a használatával. A megrendelés elküldésekor döntsük el azt is hogy milyen minőségű fotónyomtatást igényelünk, a prémium minőség fóliázással egybekötve nyújtja a lehető legjobb minőséget, a külalak a legmagasabb minőségű gyári naptárak minőségével vetekszik

Az online megrendelt egyedi naptár más kényelmi előnyükkel is szolgálhat, hiszen ha nincs időnk személyesen befáradni az elkészült egyedi naptárért, akkor kérhetjük annak kiszállítását a lakásunkra is. Természetesen ezt a megrendelés leadásakor szükséges lefixálni.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

KötészetDiplomakötés azonnal
Fém spirálozásMűanyag spirálozás
Szakdolgozat kötés BudapestenNaptár spirálozás

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Adatkezelési szabályzat

Híreink :

Friss híreink