laminálás fénymásolás szakdolgozat kötés

Karácsonyi naptár készítés

Naptár készítés telefonszám +36-1-210-1046

Máoló Futár kft fénymásolás diplomakötés
Főoldal > Hírek > Karácsonyi naptár készítés

Karácsonyi naptár készítés

Ahogy egyre inkább közeledünk a karácsonyi ünnepekhez, úgy kezdünk el mindinkább azon gondolkodni, hogy családtagjainknak és barátainknak milyen ajándékot is válasszunk. Elüzletiesedett világunkban ma már szinte minden tucat ajándéknak számít, így az egyedi, saját készítésű ajándékok értéke még jobban megnövekszik. Az egyik ilyen nagyon népszerű egyedi ajándék a saját magunk által készítette naptár lehet.

Természetesen egyedi tervezésű naptárat bármilyen fotókból készíthetünk, de a legegyedibb mégis csak a saját fotóinkból összeállított naptár lehet. Az egyedi naptárak elkészítése ma már egyszerűbb, mint gondolnánk, hiszen akár online is megoldhatjuk teljes kényelemben, amire több lehetőség is kínálkozik. Akinek nincs kedve, vagy nem szeret fotó szerkesztő szoftverekkel bíbelődni, annak lehetősége van arra, hogy felkeres online egy digitális nyomtatással foglakozó céget, az ott található naptár típusokból kiválasztja neki tetszőt, és a megrendeléssel együtt elküldi szintén online a fotókat, amelyekből az egyedi naptárát szeretné elkészíttetni. Az elkészült naptárat átveheti személyesen a digitális nyomdánál, de kérheti annak házhoz szállítását is.

Ha hajlandóak vagyunk online elérhető fotó szerkesztő programokkal mi magunk megszerkeszteni az egyedi karácsonyi naptár ajándékunkat, akkor általában két online elérhető szoftver közül lehet választani. Az egyik mindenképpen azok számára ajánlható, akiknek a számítógépes ismeretei kisebbek, vagy az egyszerűbb programokat kedvelik jobban, és gyorsabban szeretnék az általuk megtervezett karácsonyi naptárat digitálisan megszerkeszteni. A másik szoftver már jóval bonyolultabb az előzőnél, és ennek megfelelően természetesen a végeredmény is sokkalta professzionálisabb lehet. Ezzel a programmal az egyedi karácsonyi naptár esztétikusabb, és minőségileg is magasabb színvonalú lesz, sőt a szoftver alkalmas arra is, hogy fotó könyvet készítsünk vele.

Amikor a megrendelést elküldjük, ne felejtsük el eldönteni azt, hogy a fotónyomtatás milyen minőségű legyen, vagy kérünk e rá olyan fóliázást, ami már prémium minőséget eredményezhet, ekkor a megrendelt naptár szinte semmi különbséget nem fog mutatni a boltban kapható magas minőségű naptárakhoz képest. A megrendelés elküldésekor szükséges azt is lefixálni, hogy személyesen kívánjuk-e átvenni a elkészült naptárat, vagy esetleg házhoz szállítást kérünk-e.

Kapcsolódó szolgáltatásaink

Naptár készítés tervezésEgyedi naptárak készítése
Egyedi fotókönyv készítésMásolás A0+ méretig
Fekete fehér nyomtatásSzórólapok készítése sokszorosítás
Kártyanatárak nyomtatása készítéseSzínes másolás olcsón

Cégadatok :

Másoló Futár Kft.

Levelezési cím:
Budapest 1095 Soroksári út 48.
Adószám :
13780661-2-43
Bankszámla szám:
10300002-20611987-00003285

Híreink :

Friss híreink